Welcome to ALMIRA TRAVEL Agency
Duration: 07:00 h - 19:00 h
Location: Croatia - Dubrovnik
Price: 80€/person
Book Now!

RAZGLED GRADA DUBROVNIKA

Dubrovnik je grad otvorena srca, jednostavnim i prijateljskim pozdravom pozdravlja posjetitelje iz bilo kojeg dijela svijeta. To je drevni grad s uskim ulicama i visokim zidinama, ali i sa otvorenim horizontom, širokim poput horizonta otvorenog more – kao horizonte otvorenog mora – mora koje je kroz povijest omogućilo Dubrovniku vezu sa cijelim svijetom. Dijelovi bogate povijesti se prenose sve do današnjih dana. Koristeći svoja izuzetna diplomatska znanja, Dubrovnik je kroz svoju dugu povijest uspio ostati trgovačka, društvena i kulturna veza  između istoka i zapada, sjevera i juga. Na isti način Dubrovnik je do savršenstva razvio umjetnost organizirane trgovine, razmjenu dobara bez obzira na postojeće političke, kulturološke  i vojne granice.

 

Danas je Dubrovnik jedan od svjetskih centara turizma, gdje se ljudi različitih profila iz cijelog svijeta rado sastaju: umjetnici, diplomati, znanstvenici, razni stručnjaka svih mogućih zanimanja i obrta.

dubrovnik-2

 

Razgled grada sa lokalnim vodičem: 2 sata.

Posjeta kulturno-istorijskih spomenika

Cijena: 80 €/person

Trajanje: cijelodnevni izlet

Booking: 24 hours in advance

Min.broj osoba: 2 pax

Polazak ispred Almira Travel Agency ili hotel Almira

Dodatne informacije: Tura nije privatna. Transfer, vodič,  parking uključeni u cijenu. Ulaznice su fakultativne i nisu uključene u cijenu:

Gradske zidine: 15 €/po osobi

Knežev dvor : 5€/po osobi

Stara Farmacija : 5€/ po osobi

Jezici: engleski, njemački, francuski, španski, talijanski