Welcome to ALMIRA TRAVEL Agency

 

dominik

“To je najljepše mesto koje su ljudske oči vidjele,” rekao je Kolumbo kada se prvi put ovdje iskrcao 1492. Impresivni planinski lanci isprepleteni spektakularnim rijekama i vodopadima, nepregledne bijele pješčane plaže koje slove za najljepše na Karibima, jezera sa slanom vodom, savane i lagune mangrova čine Dominikansku Republiku destinacijom koja će ispuniti svačije želje. Okupana Atlantskim okeanom na sjeveru i Karipskim morem na jugu, smjestila se na otoku Hispaniola kojeg dijeli zajedno sa Haitijem. Na istočnoj strani otoka nalazi se Punta Cana, mjesto sa karipskih razglednica. Egzotična i tropska, sa bisernim bijelim pješčanim plažama, prekrasnim tirkiznim morem, pravi je raj za zaljubljenike u prirodu i sport i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor. Zamislite se da ležite u hladu kokosovih palmi, pijuckate rum, dok do Vas, uz zvukove valova, dopiru zarazni ritmovi bachate i merenguea… Jeste li već počeli pakirati kofere???

 
PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN – SARAJEVO – BRISEL

Okupljanje putnika na aerodromu Sarajevo u 18:30, te let na relaciji Sarajevo – Brisel u 20:10, avio kompanija TUI Fly. Planirano vrijeme slijetanja na aerodrom Charleroi je u 22:45. Transfer do hotela u blizini aerodroma Zeventem i smjestaj u isti Noćenje.

2. DAN, BRISEL  – PUNTA CANA

Rana odjava iz hotela i u 07:00 transfer do aerodroma. Check in  na let za Punta Canu. Planirano vrijeme slijetanja u Punta Canu je u 13:45 po lokalnom vremenu. Nakon kupovine viza i pasoskih formalnosti, slijedi transfer do hotela i prijava u isti. Slobodno vrijeme. Nocenje.

  1. – 8. DAN – DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Slobodno vrijeme za odmor i uzivanje na prelijepim karipskim plazama, ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.

9. DAN, PUNTA CANA – BRISEL

Dorucak i odjava iz hotelskih soba. Polazak na aerodrom u 11:30. Po dolasku na aerodrom slijedi check inn i pasoske formalnosti, slijedi let na relaciji Punta Cana  – Brisel. Let za Brisel je u 14:35.

10. DAN, BRISEL

Planirano vrijeme dolaska u Brisel je u 05:55. Nakon pasoskih formalnosti, slijedi transfer do hotela. Po dolasku u hotel, mozete ostaviti stvari na recepciji, jer je ulaz u sobe moguc tek nakon 14h.

Mi Vam predlazemo da prijepodne utrosite vrijeme na istrazivanje Brisela. (Grand Place, sa brojnim historijskim gradjevinama, Vjećnica, toranj sa statuom Svetog Michaela, Maneken Pis, Parc de Bruxelles i kraljevska palača, Katedrala Svetog Mihaela i Svetog Gudula).

11. DAN, BRISEL –SARAJEVO

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti do poalska na relaciji Brisel – Sarajevo je u 17:10. Planirano vrijeme dolaska u Sarajevo je 19:30.

 

CIJENA:

2255 KM – HOTEL 4* AI (hotel OCCIDENTAL CARIBE ili slican)

2455 KM – HOTEL 4* AI (hotel SIRENIS PUNTA CANA RESORT CASINO & AQUAGAMES Ili RIU REPUBLICA ili GRAND BAHIA PRINCIPE BAVARO ili slican)

 

Navedene cijene su za prvih 10 rezervacija. Za naknadne rezervacije, cijene se uvecaju za 100€

 


U cijenu je uključeno:

– Avio karte sa uključenim taksama na relaciji Sarajevo – Brisel  – Punta Cana – Bisel – Sarajevo
– Smještaj u hotelu 3* u Briselu na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2  i 1/3 sobama, jedno nocenje u polasku i jedno u povratku.

– Usluge organizacije putovanja i vođa puta – za minimalno 10 prijavljenih osoba. Za manji broj prijava, bit ce obezbjedjen individualni odlazak, bez fakultativnih izleta.

*rucna prtljaga

U cijenu nije uključeno:

– Fakultativni izleti

– Putnicko zdravstveno osiguranje 44 KM, osobe starije od 60 godina plaćaju 88 KM.

– boravišna taksa u hotelima

*DODATNA TORBA ZA PRTLJAZNI PROSTOR –  150 KM

* doplata za 1/1 sobu –550 KM

OBAVEZNO PROVJERITI DATUM VAŽENJA PASOŠA – MINIMALNO 90 DANA OD DANA POVRATKA IZ EU

 

Moguci izleti sa informativnim cijenama:

* Suona ostrvo – 70€

* Santo Domingo – 90 €

* Catalina ostrvo – izlet brodom  – 100 €

* Macao Buggy avantura iz Punta Cane – 65 €

* Taino pecina i tvornica ruma  – 40 €

* Hoyo Azul Cenote u Scape Parku iz Punta Cane – 65€

* Mega Truck safari – 89 €

* Samana vodopadi – 160€